27.02.2013 г.

Допълнителни доходи- продължение

Здравейте приятели.Реших да продължа своята публикация Допълнителни доходи,като споделя с вас още някои идеи с които човек може да си докара допълнителни доходи.


-Умеете да шиете или плетете в свободното си време може да се занимавате с това.Достатъчно е да кажете на някоя друга приятелка "съвсем" случайно ,да пуснете обява във някой регионален форум или вестник за обяви и все някой ще обади и постепенно ще натрупане клиенти.

- Сръчни сте (това определено си е за мъжете,поне според мен) в смисъл умеете да поправяте разни уреди,автомобили или пък  се справяте добре със строителните работи може пак по-същият начин да се рекламирате,за да намерите клиенти и така в свободното си време да изкарвате допълнителни доходи към вашият бюджет.

-Имате преподавателски умения и имате добри познания по някой предмет например-чужди езици,български език,математика и други,винаги може да започнете да давате частни уроци.

-Може да пишете курсови работи-може би подходяща идея за ученици и студенти

Това е от мен,дано идеите ми са ви били полезни или са ви накарали да се замислите какво можете вие самите.Определено  има доста варианти.Ако решите може да споделите своите идеи или личен опит за допълнителни доходи (легални разбира се)   :)
По-лесно е да критикуваш и рушиш,отколкото да създадеш нещо или да направиш добро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар