27.02.2013 г.

My Favorites -foreign songs and singers

 Здравейте приятели.Днешният ми пост е  нещо като продължение на  My favorite-Bulgarian songs and singers само,че този път е за песни и певци извън България.Дано някои от тях са любими и на вас :)

Nelly Furtado -Waiting For The Night
 Arash feat. Sean Paul - She makes me go


 Generation Goldman -Envole moi (една страхотна френска песен,не само като звучене,а и като текст)


 Inna feat Daddy Yankee-More Than Friends (както винаги невероятна песен,която напомня за наближаващото и така кратко,поне тук в България лято :) )


 Lucenzo  feat. Sean Paul-Wine it up


 Olly Murs feat. Flo Rida-Troublemaker


 will.i.am ft. Britney Spears- Scream Shout


 Bruno Mars-locked out of heaven

По-лесно е да критикуваш и рушиш,отколкото да създадеш нещо или да направиш добро!

2 коментара:

 1. -Здравейте, Неви Иванова, :-)

  Понеже видях току-що, че доста от вашите "фейвъритс изпълнители" съвпадат с моите, реших да Ви предложа да посетите моята ОнлайнТВ базирана на Ютюб.

  /Всеки може да си направи напълно безплатно подобна своя ТВ в платформата на сайта УърълдТВ.ком, ако реши и му се занимава също като на мен./ :-)

  Можете се съвсем свободно да влизате по всяко време – 24/7, но мисля, че не може от Смартфон или Таблет..., а само от Десктоп или Лаптоп.

  Клиповете се плейват в случаен порядък/така съм задал/, но с курсора на мишката/със движение на ляво/, може и да се избират конкретни клипове от общо 100бр., а също както в Ютюб да се регулира силата на звука, паузата и показването на цял или по-малък екран.

  Ето и линк към моята "АвокадоТВ":
  http://worldtv.com/avocadotv


  П.П.:
  Дано не го сметнете горното за СПАМ, защото аз – нямам никаква изгода да спамя. Просто реших, че ще Ви хареса моята подборка, това е... :-)

  ОтговорИзтриване