23.07.2013 г.

Пангасиус на фурна/Pangasius in oven

Здравейте!
Забелях,че много хора достигат до моят блог търсейки рецепти за приготвяне на пангасиус,затова ще споделя с вас още рецепти за приготвяне на тази риба.Това е рецепта която за първи път ползвах при приготвянето на филето от пангасиус.Надявам се да ви хареса.

Hi everyone,
I notice that many of you come here looking for recipes how to cook pangasius.I decided to share with you more recipes for this  fish.Today I'll share with first recipe that I used for cooking this fish .I hope you'll love.


photo:Internet

Необходими продукти:
  • 1 кг риба пангасиус
  • 1 бр. лимон
  • 2-3 с.л. соев сос
  • олио/зехтин

Начин на приготвяне:

Рибата се поставя в тава и се полива със сока от 1/2 лимон (или по-малко,това е въпрос на вкус) и 2-3 с.л. соев сос. Оставя се да отлежи поне 2 часа в хладилник. Запича се във фурна докато хване приятен загар.

Тази риба може и да се приготви в тефлонов тиган: изважда се от марината и се слага в тефлонов тиган с малко зехтин или без мазнина. Поднася се с лимон и гарнитура по желание.
 
photo:Internet


 Necessary products:

     1 kg fish pangasius
     1 pc. lemon
     2-3 tablespoons soy sauce
     oil / olive oil



How to prepare:

The fish is placed in a tray and pour the juice of 1/2 lemon (or less, it's a matter of taste) and 2-3 tablespoons soy sauce. Allow to sit for at least 2 hours in refrigerator. Bake in an oven until browned.

This fish may be prepared in a Teflon pan: Remove from the marinade and put in a Teflon pan with a little olive oil or no oil. Serve with lemon and garnish as desired.


По-лесно е да критикуваш и рушиш,отколкото да създадеш нещо или да направиш добро! 

It is easier to criticize and break than to create something or to do good!

Няма коментари:

Публикуване на коментар