31.10.2013 г.

Сайтове за онлайн проучвания (only BG version)

Здравейте,
Реших да улесня тези от вас,които се интересуват от сайтовете за проучвания,като събера на едно място информацията.Направих таблица с основната информация.В таблицата са всички сайтове в които имам регистрация,адресът на сайтовете и разбира се какво ще получите.Линковете към страниците,са директни т.е не получавм нищо,ако някой от вас взеле и разгледа или се регистрира.Пиша това за тези,които може да си помислят,че имам някаква изгода от публикуването на таблицата.Нядавам се информацията да ви е полезна и да ви улесни и спести време в търсете из различни форуми и сайтове за малко повече информация и подробности.

 Ето и всичко свързано с онлайн проучванията в блога ми:

 -повече подробности
Допълнителни доходи

-първи приходи
Пари от проучвания-първи реални приходи

Допълнителни доходи-ваучери за пазаруване

-проблеми и затруднения-за съжаление,проблемът с този сайт не е решен и няма никаква обратна връзка.Изпратих няколко съобщения,но уви тук нещата са несериозни.Изпращат се проучвания,а достъпът до профила е невъзможен,както и обратната връзка.Не си губете времето тук.
Внимавайте с този сайт / Be carefull with this website

-нови на пазара-тук ще прочетете,че имам проблеми с достъпа до единият сайт -VN Market Research.Наистина единствената връзка със сайта се оказа Facebook страницата им,но те ме изненадаха приятно,обърнаха сериозно внимание на проблема ми и след няколко съобщения намерих разрешение на проблема.
Относно проучванията и при двата сайта всичко е на ниво профилиращи анкети.Все още няма изпратени други анкети,но регистрациите ми нямат и месец,а все пак и двата сайта са нови,така че само времето ще покаже.
Сайтовете за проучвания-сериозните и фалшивите/Sites for surveys between serious and false


                 Ето и накратко систематизираната информация

Име на сайта

Интернет адрес
Необходими точки
                             
     ask GfK
                                             

100 точки=30 лева

   JTN  Panel


100 точки=50 лева

Daedalus Online


1000 точки
100 точки=1 евро

Online Solutions100 точки=60 лева

VN  Market Researches

100 точки=60 лева

МнениеБГ

-Ваучери за пазаруване на стойност 20 лв (60 кредита) и 45 лв (120 кредита) и
-Предплатена карта на стойност 20 лв (60 кредита) и 45 лв (120 кредита)За тази публикация не съм получавала финансова компенсация и мнението ми е базирано на личните ми впечатления. 

For this post I have not received any financial compensation and my opinion is based on my personal experiences. 

По-лесно е да критикуваш и рушиш,отколкото да създадеш нещо или да направиш добро! 

It is easier to criticize and break than to create something or to do good!

7 коментара:

 1. И сега 2 години по късно какви са Ви впечатленията от сайтовете? Плащат ли?

  ОтговорИзтриване
 2. Здравей,от моят личен опит мога да кажа,че си заслужава само един от сайтовете.Причината е че само от един сайт съм получавала това ,което е обещано като възнаграждение-вече 2 пъти.Препоръчах го и на приятелки и те също си получиха ваучерите.За съжаление другите сайтове изпращат анкети твърде рядко или въобще не изпращат.На 2-3 пъти ми случи да ме пренасочат и към сайт на www.askgfk.bg от друг сайт.Мога да препоръчам спокойно само www.askgfk.bg.Надявам се че съм ти била полезна.
  Повече подробности може да видиш тук :Пари от проучвания-първи реални приходи - http://everydaythingsoflife.blogspot.com/2013/04/blog-post_24.html

  ОтговорИзтриване
 3. Daedalus Online манипулират информацията за събраните точки в профила, в момента който сумата наближи 10 евро, те я намаляват - поредната измама

  ОтговорИзтриване
 4. Daedalus Online ми пращаха 1 път 22лв. , сега чакам по пощата 50лв от JTN Panel. Тези 50лв. Са за 5 години анкети . Много бавно стават тези неща , рядко се пращат анкети.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Напълно съм съгласна с теб,за съжаление е така.

   Изтриване
 5. Не губете кураж и търпение. За последния месец съм получил 17 покани за анкети от общо 12-13 сайта, в които съм регистриран. Миналата година получих над 100 лв кеш или във вид на ваучери. Да, не се забогатява, но все пада по някой лев.

  ОтговорИзтриване
 6. Пазете се от Online Solutions. Мошеници са и не плащат.

  ОтговорИзтриване