27.02.2017 г.

Идеи за... / Ideas for...# 3 (2017)

За начало на новата седмица още един вкусен пост.Тези от вас,които са пропуснали могат да погледнат в този линк салатата,която приготвих и беше част от менюто.В днешният пост ще ви покажа едни вкусни канелони.
www.canva.com
Досега не бях правила,но понеже имахме в шкафа един пакет още от декември месец,реших че е крайно време да го направя най-накрая.Моят вариант със сос болонезе,както аз го приготвям за спагетите(линк)
Единствената разлика е че понеже са големи слагам малко от соса във всеки канелон.Когато варите канелоните не ги варете до готовност,малко преди да са напълно сварени трябва да се махнат от огъня.Залях ги и със студена вода да спрат да се готвят(както се казва),за да мога да ги разпределя в тавата и да ги напълня със сос(гъбите,които ползвам в случая са от буркан и сложих целия със всичката марината). Останалата част от соса сложих в тавата между канелоните.Имах притеснения,понеже не бяха напълно сварени,да няма нещо недоварено и ги покрих с фолио и пекох до готовност.Накрая ги залях с две разбити яйца и настърган кашкавал и сложих отново за малко във фурната.
За мое щастие ми се получиха много добре и да знаете вървят много добре с чаша вино 😉

От мен добър апетит приятели! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар