18.05.2017 г.

Покупки #4-част 2 (2017)

Ето и обещаното продължение на Покупки #4-част 1(2017).Първата част беше само козметични продукти,в тази част няма да има нито един козметичен продукт.За какво става дума продължавайте да четете,за да разбете.
Pixabay

Ако трябва да съм честна обичам джаджите.Под джаджи разбирам доста широк кръг от неща.В следващите редове ще разберете за какво говоря.

От дълго време исках да си взема електронна книга и накрая го направих. Седнах пред лаптопа и започнах да чета-кои марки са харесвани от потребителите,клипчета в YouTube за да видя за какво става дума все пак и разбира се статии,форуми,каквото се сетите.За 1-2 дни вече си бях харесала марката Pocketbook,оставаше само модела.Реших да си взема джаджата от България,въпреки многото мнения и препоръки за купуване по Интернет от чужбина,защото нямах търпение.Оказа се ,че в една големите вериги за техника има промоция с подарък оригинален кожен калъф и всичко беше решено.Така изглежда екрана,когато е изключена книгата,не е фолио или нещо подобно,защото доста хора си мислят така.Няма да издавам повече,защото мисля да направя отделна публикация.Ще издам само ,че модела има подсветка,ако не сте прочели какво пише на екрана му.


Продължаваме с техниката,не съм сигурна дали споделих,че миналата година си купих парочистачка от Lidl.Използвам я,за да чистя плочките в банята и фурната.Проблемът е че фурната ни е с вентилатор и няма как да стигна до вентилатора,без да развия няколко болта.Познайте какво си взех,за да ми е по-лесно ,ами акумулаторен винтоверт.Както вече споменах имаше оферта вземаш 2 плащаш едно,за скромните 29,99лв си взехме тази джаджа.За вторият винтоверт оказа се,че наш познат също си търси и всъщност ни струваше 15,00лв.
Хубаво е когато се избира,нещо от не се разбира,да се посъветвате или да вземете при покупката човек ,който разбира повече.В моят случай това е мъжът ми.Оказа се,че за да може да завива и развива един винтоверт трябва да има "реверс "функция т.е. да може да върти и двете посоки(нещо ,което не знаех). Мислех,че всички така са направени(не се смейте)

Машина за вакуумиране на храна от Lidl.Отдавна се чудя и докато реша,машината вече е изчерпана.Този път действах бързо.Струва 65 лв.+ 11,99лв за два броя допълнителни ролки,които решихме да си вземем.Самият уред се предлага с подарък една ролка подарък.Уреда може да се използва с готови торбички или да се отрежат от ролките,които се предлагат .Ако се ползват ролките,като  се реши колко трябва да е голяма торбичката,трябва да се има предвид,че са необходими по 6см за затваряне.Самата машина първо прави дъно на торбичката,след това се пълни и е готова за вакуумиране и затваряне.Вече я изпробвахме и е много лесна за употреба и работи бързо.


Трета част няма има,но ще се радвам да споделите вашето мнение за джаджите ми.Ползвате ли някоя от тях или искате да я ползвате в бъдеще?

Няма коментари:

Публикуване на коментар