15.09.2017 г.

Best Pinterest Finds of the week # 21

Отново е петък,отново е краят на работната седмица за мнозина и отново е време за Pinterest находки.Миналата седмица споделих с вас само здравословни неща и такива свързани със здравето,тази седмица ще има и други интересни неща обещавам.Линковете както обикновено са под снимките.
source

Учебната година започна и мисля ,че е редно да споделя нещо полезно и интересно и за тях.Въпреки това всяка от вас може да надникне и да си открадне идея за свободното време,за работа или за излизане с приятели.Предлагам ви тези интересни 32 идеи.
source
Септември месец освен с началото на учебната година,за мен се асоциира и с началото на есента.Затова ви предлагам тези 40+ класически и модерни идеи за есента на които попаднах.
source
Освен дрехите,за всяка жена важна част от визията е добрият външен вид.Ето и една страхотна идея,която ако сме по-сръчни може да си направим и сами вкъщи.
source
Освен да съчетаем дрехите и да се погрижим за външният си вид с подходяща козметика,много е важно да се храним здравословно и да си почиваме достатъчно.Случайно попаднах на тази чудесна инфографика,в нея може да разберете много полезни неща за съня и затова колко е важен.Много хора в днешното забързано ежедневие си мислят,че могат без сън или с малко сън,но не е така.Липсата на почивка или малкото часове сън водят след себе си до различни последици,повечето от които не са приятни.Дори един час сън повече ще ви направи много по-здрави, продуктивни,положително настроени и спокойни.
source
Надявам се,че съм ви била полезна и този път.Продължавайте да следите блога и да се усмихвате.До следващата седмица с нови интересни неща на които ще попадна в мрежата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар