29.09.2017 г.

Best Pinterest Finds of the week # 23

Времето през изминалата седмица напомни рязко за есента.Слънцето и жегите бързо отстъпиха място на мрачното и лошо време.Тази промяна във времето носи със себе си още много промени.Някои променят прическата си,други гримът който използват,цветът на дрехите които обличат или просто интериора в дома си.Ако и вие сте от хората,които обичат да променят нещо с настъпването на нов сезон ето нещо полезно и интересно.
source
Като за начало ето и официалните цветове на есен 2017.Повече подробности в линка под снимката.
source

Продължавам с някои модни трендове за тази есен.Някои за мен са странни или по-скоро ексцентрични,а от други виждам какво мога да си открадна за моята визия.
source

В краят на лятото  и началото  на есента в последните няколко години винаги посещавам моята фризьорка.Дали ще е само премахване на нацъфтели краища на косата,нова прическа или нов цвят,това за мен е традиция.Ако и вие обичате да променяте нещо в косата си с настъпването на нов сезон ето някои идеи.
source

 За финал оставих цветовите тенденции за тази есен при лаковете за нокти.По щастлива случайност се оказа,че имам един от цветовете ,харесах си го още в началото на годината.
source
Това беше всичко за тази седмица.Ще се радвам да споделите дали се поддавате на актуалните за всеки сезон трендове или като мен си "открадвате" по-нещичко?Очаквам вашите коментари под поста 🤗 💞 😙

Няма коментари:

Публикуване на коментар