21.09.2017 г.

Empties # 6 2017

Заглавието на този пост подсказва за какво става дума,а именно празни опаковки.Забелязвам,че винаги има голям интерес към подобен тип постове.Няма да губя повече време да започваме.Както обикновено съм разделила продуктите на групи,тези които следят блога вече знаят това.


Продукти за лице
Няма да ставам досадна и да се повтарям,защото следващите три продукта,присъстваха в пост с любими продукти от преди няколко дни.Ето защо,повече подробности ще намерите в този линк : 
*Favorites/Най-използвани продукти лято 2017

 
-La Roche-Posay мицеларна вода за чуствителна кожа
.

-Nivea Aqua Effect Двуфазен лосион за отстраняване на грим,обогатен с екстракт от метличина

-Cien тампони за почистване на лице от Lidl.

- Alverde Почистващо олио с Q10 и био годжи бери-изхвърлям опаковката наполовина пълна,защото е истинска мъка да използвам това олио.Рядко се изказвам негативно,защото може при мен един продукт да не действа,но при друг човек да работи.С това олио просто не се получи,отдавна трябваше да го изхвърля,но все забравях.В крайна сметка вече е в историята.Вече съм публикувала отделен пост за това олио,за повече подробности вижте тук.

-Nivea cream care почистващ крем за лице.Интересен продукт,който ме кара да се чувствам раздвоена.Консистенцията е наистина кремообразна,не прави пяна, и има характерен Nivea аромат.След измиване на лицето остава едно леко кремообразно усещане.Имам предвид все едно току-що съм сложила крем на лицето и веднага започвам да го мия с вода.Относно почистването,нежно но недостатъчно поне при мен.

 Продукти за тяло и коса
-Nivea Silk mousse душ пяна.Страхотен продукт,за съжаление свърши бързо.Определено бих си купила отново,но този път светлосинята опаковка.Ще кажа само нежна обгръщаща пяна с приятен характерен за бранда аромат.

-Cottage душ гел с череша и фъстък.В опаковката миришеше невероятно на череши,но при използване постоянно ми напомня за евтин лакочистител от едно време.

-Gliss ultimate oil elixir шампоан.Косата ми е нормална с бързо омазняващи се корени и този шампоан е идеален за косата ми.Няма пресушаване или омазняване,няма дразнене на скалпа,просто измива косата ми и я оставя мека,чиста и с приятен ароамат.

-Sun Dance SPF 50 прозрачен спрей за предпазване от слънце.Ползвам го вече две години подред и единственият недостатък,който има е че свършва много бързо.

-Dove  крем сапун.Както споделих наскоро видът на сапуна няма значение,важно е да е от този бранд.Правят кожата кадифено мека без да я пресушават.

Други продукти
-My Naked Truth by Oriflame.Преди време го получих като подарък,но за съжаление не е моят аромат.Преди време направих отделен пост и затова споделям само линк към него.

-Alverde балсам за устни нар и масло от карите.Понеже вече  имам отделен пост за продукта,ето и линк,ще споделя накратко защо го изхвърлям.Заради срок на годност,вече не го ползвам,но все забравям да го изхвърля.Консистенцията му се промени с времето и стана по-водниста и се налагаше да разклащам тубичката преди употреба.

Надявам се този пост да ви е бил полезен!Ако имате въпроси или мислите,че съм пропуснала нещо пишете в коментар под поста.

Няма коментари:

Публикуване на коментар