13.11.2017 г.

Empties # 7 2017

Здравейте!
Отново на линия с нов пост, с празни опаковки.Мрачното време малко ме потиска  и да си кажа честно, нямам желание за много неща .Дали е от времето или нещо друго не знам,но знам ,че е крайно време да спра да се оплаквам и да започвам с празните опаковки.

Започвам с продуктите за коса и тяло.

-Listerine cool mint вода за уста -от известно време това е любимата ни марка вода за уста.Мога да я определя с израза изтръпваща свежест.

-Dove сапуни-вкъщи използваме само тази марка,правят кожата мека и приятна на допир.Имат приятен аромат и не стават на каша(ако мога така да опиша)

-Colgate паста за зъби-нищо особено,поне според мен.Относно пастите за зъби,която и да се използва важното е да е редовно и правилно.

-Cottage Caramel душ гел-марката има душ гелове с уникален аромат.В линка може да намерите,всички които съм си купувала до сега.

-Cien против пърхот- тези,които следят блога знаят вече,че това е любимият шампоан на мъжа ми.Той е много доволен ,няма проблем с пърхота когато го ползва.

-Nivea men гел за бръснене-Още един любим продукт на мъжа ми.Той определено предпочита бранда.Може би е въпрос на предпочитания,не знам.Той казва,че усещането и въобще бръсненето е по-приятно за него с продукти на този бранд.

-Lactacyd интимен гел-Както обичам да отбелязвам всеки път,тук изборът е наистина индивидуален.Лично аз имам няколко любими марки и си вземам от техните продукти.Понякога си вземам от любопитство и от други марки,но го правя рядко.


Малко грижа за ноктите и обичайният заподозрян.

-Cien памучни тампони-винаги присъстват

Следващите продукти ги изхвърлям заради изтекъл срок на годност.Докато пишех видях,кога съм си купила олиото за нокти и лакът и направо ме хвана срам,че ги държа толкова дълго.В интерес на истината след срокът им на годност не ги ползвах,но и не ги изхвърлих.

-Eveline олио за нокти-Повече може да прочетете в този линк.

-Golden Rose Carnival-Вижте линка,за малко повече информация.

-Alverde олио за нокти-Получих ги преди време,като част от кампанията на  dm beauty academy Разкрий красотата си.


Здравословни вкусотийки.

За финал малко сладки изкушения.С изключение на Frunu,другите вече сте ги виждали и преди. Относно  Frunu,не го бях виждала или чувала преди и ми стана интересно.На опаковката е отбелязано,че е без добавени захар,ГМО,глутен,лактоза и е веган.Да си кажа честно ,не ми хареса,на външен вид беше странно,в смисъл не беше хомогенна консистенция,а виждах всяка съставка и някои съставки решиха да изпаднат леко.Може би трябва да се подобри рецептата или аз съм случила лоша партида.

Това бяха празните опаковки за сега,вече започнаха да се събират и нови,докато се наканя да довърша този пост.Въпреки,че не  съм много активна имам доста идеи за блога и се надявам да ги осъществя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар