22.02.2018 г.

Love to read !

Здравейте приятели,тази година съм изключително несериозна откъм блога,но не съм се отказала.Реших да си взема малка почивка,така и така ми липсваше вдъхновение да пиша за каквото и да било.Вместо да се мъча да пиша нещо,само и само да има нещо ново в блога,смятам че е по-добре да не пиша нищо.За сметка на това успях да допрочета една книга,да прочета друга и да си купя друга и да започна и нея.
https://pixabay.com/

Преди време споделих с вас за новата си придобивка-електронна книга (ето линк,ако сте пропуснали поста). Използвам я с голямо удоволствие и да си призная понякога предпочитам да чета книга,вместо да стоя пред компютъра и да се ровя в мрежата.Голям плюс се оказа наличието на подсветка,защото мога да чета по всяко време,дори и късно  вечер без да преча на половинката да спи.В линка по-горе може да намерите повече подробности за самото устройство.Не знам дали съм споменавала,но се наложи да сменят устройството ми малко след,като си го купих.Оказа се ,че има малък дефект,за който отначало си мислех,че аз не правя нещо както трябва,но се оказа просто дефектно и без проблем ми го смениха в сервиза.Голямо удобство за носене на плажа е в интерес на истината.Малка,компактна и чете всички формати(поне до момента не съм срещнала формат с който да не се справи). Голям плюс е че може да се ползва от повече от един човек едновременно и всеки си има свой профил.

 Книгите,които прочетох на устройството са:
  • GAPS Синдром на храносмилателната система и психиката-Наташа Кембъл-Макбрайд -Интересна книга от която научих много интересни и полезни неща.Интересът ми към книгата беше предизвикан от мой здравословен проблем и исках и продължавам да искам да уча нови и полезни неща в тази насока.
  • 12 мита в българската история-проф.Божидар Димитров. Изключително интересна книга,която ме накара да се замисля за всичко,което до момента бях изучавала в часовете по история в училище.Прочетох я много бързо и с голямо удоволствие.
  • Захир- Паулу Коелю-В интерес на истината се спрях на тази книга заради една песен,която бях чувала и много ми харесва.Другата причина е автора,постоянно слушах за него и реших,че трябва да прочета поне една негова книга.Интересна книга,която прочетох трудно в интерес на истината,не знам как да го обясня,но така си беше.Може би не уцелих с книгата или стилът на писане на авторът не е моят,наистина не знам.Със сигурност се замислих за доста неща,докато я четях и преосмислих някои неща.
  • Агата Кристи- Смърт  край Нил                                                                                                        Десет малки негърчета                                                                                              Убийство в "Ориент Експрес"                                               
Книгите на Агата Кристи е очевидно,че ми харесват.Леко,приятно и увлекателно четиво с което можеш да разпуснеш сгушен на дивана с чаша чай.

За да не останете с впечатлението,че не обичам да чета и класическият тип книги,ето и книгата,която в момента чета.

От заглавието повечето от вас са се досетили,какъв е здравословният проблем с който се боря.Мога да кажа,че това са най-добре вложените 20 лева за момента.Наистина интересна книга,на жена,която вече се е сблъскала с проблема и трудностите да намериш правилният път в борбата с това вече доста разпространено заболяване.

Това беше от мен,надявам се че ви е бил интересен този пост.Ще се радвам да споделите коя е последната книга,която сте прочели и кога?
Обичате ли да четете и какви книги?

Няма коментари:

Публикуване на коментар