29.04.2018 г.

Любими приложения I част

Привет на всички,в днешният пост реших да споделя с вас любимите си приложения на телефона и таблета.Всички знаем ,как като си купим нов телефон или таблет и той е като празен лист.Обикновено има основните неща плюс няколко които не ползвам,но и не мога да махна(за съжаление). Този пост е за тези,които ползвам  ежедневно.
www.google.com

Започвам с тези,които инсталирах и най-скоро и ползвам с голямо удоволствие.Тази година реших да сменя подхода  и си инсталирах приложения за спортуване на таблета.Бях скептично настроена,но явно уцелих с приложенията,така да се каже.

Отслабване за 30 дни / Lose weight in 30days

https://play.google.com
Приятно  приложение,безплатно,лесно за употреба.Няма български език,но не е нещо драматично,аз се оправям с английският.Въвеждате кога сте родени,колко сте високи и колко тежите.Така ще може да виждате напредъкът си и индексът на телесната маса.Освен това приложението показва колко калории сте изгорили и колко време е продължила тренировката.През цялото време чувате гласът на треньор,който брои,има и звуков сигнал,ако искате може да ги спрете или да изберете само едното.След всеки 3 дни тренировки почивате(лично аз отбелязвам,че съм почивала,но не го правя). Може да си направите напомняне за приложението,ако искате.Има и план за хранене за вегетарианци и за не вегетарианци.Най-важното е ,че не ви трябва оборудване,само малко място и желание.Тренировки за коремни мускули/ABS Workout

https://play.google.com
Това приложение е на същият автор/създател,като предишното,излишно е да казвам,че има същите екстри(така да се каже)
Наистина много ми харесва ,защото с всеки изминал се увеличава по-малко интензивността.Упражнения за задни части-бедра,крака и дупе /Buttocks Workout

https://play.google.com
Както става ясно работя здраво и реших,че е най-добре да изтегля и трите приложения и да работя отсега за предстоящото лято.Започвам в редът в който ви ги представям.Отнемат ми общо около 30 минути на ден.Смея да твърдя ,че определено ми харесва резултатът,а съм едва на ден девети.С малко усилия и без убийствени диети успях да сваля 1,400кг. до седми ден,надявам се на още и ще продължа да работя здраво.


Мениджър на разходите/ Expense Manager

https://play.google.com

Споделя съм и преди,че обичам да използвам подобен тип приложения(виж линка) След ,като преди около две години си смених телефона,се оказа,че трябва да намеря ново приложение за новият си телефон.Излишно е да казвам,че съм доволна все пак го ползвам почти две години.Има много категории,езици,валутни курсове(ако ви е необходимо),графики и най-важното възможност за повече от една сметка.


Bloglovin
https://play.google.com
Всеки ,който обича блогове знае за какво става дума.С приложението мога да следя любимите си блогове на едно място без да губя време.

ABV поща

https://play.google.com
Всеки има поща,лично аз имам няколко и обичам да ги проверявам бързо и удобно.С приложението досега не съм имала проблеми.

Оказа се,че имам доста любими приложения и затова ще направя и продължение.Ползвали ли сте някои от тези приложения или подобни на тях?Споделете вашите любими приложения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар