30.03.2018 г.

Любими приложения II част

Привет,ето обещаното продължение с моите любими приложения.Ако сте  пропуснали първата част ето линк.
 
www.google.com


 Синоптик/Sinoptik

https://play.google.com
 
Колкото и досадно да изглежда за някои от вас,едно от любимите ми приложения е това за времето.Предпочитам Sinoptik,която и версия да изберете няма да съжалявате.

Maps.me

https://play.google.com
Преди време ни трябваше добра и безплатна офлайн навигация и открихме това приложение.Наистина много добро и точно приложение.Избирате вид транспорт,дестинация и готово.

Dropbox 

https://play.google.com
Много добра облачна услуга,която открих благодарение на електронната си книга.Мога да прехвърлям книги на устройството си бързо и без кабели.Изключително лесно и удобно.


Magigc Jigsaw Puzzles

https://play.google.com

Все пак и аз съм човек и аз обичам да играя на игри от време на време(стига да имам възможност)Ако не обичате да редите пъзели едва ли ще ме разберете.Има опции за избор на брой части,дали да се въртят и ли не,има категории и възможност да теглите допълнително пъзели безплатно при достигане на определено ниво.Страхотна игра,ако обичате да редите пъзели.


 Video & TV SideView:Remote 

https://play.google.com

За финал оставих най-доброто.Всеки собственик на телевизор Sony,вече знаят за какво става дума.Това приложение инсталирано на телефон или таблет играе ролята на дистанционно за вашият телевизор Sony.Не откривате дистанционното,искате да смените канала(а дистанционното е в друг) или пък искате да си направите шега с някого(майка ви,баба ви или друг роднина) ,това е за вас приятели.Това беше от мен приятели за сега.Надявам се,че и този път съм ви била полезна и сте научили нещо ново и полезно.
От мен усмивки.Няма коментари:

Публикуване на коментар