26.04.2018 г.

Nivea Anti-wrinkle moisture

Крайно време е за нов пост в блога.Преди време споделих с вас ,че си купих цялата серия кремове против бръчки на Nivea (линк) anti-wrinkle moisture.Използвам кремовете два месеца и определено имам повече впечатления от цялата серия.

На снимката долу може да видите как изглеждат опаковките на тази серия.Опаковките са стандартни,с достатъчно информация за продуктите и изглеждат добре на външен вид.


 Реших да събера основната информация плюс малко снимки в таблица,за да не става прекалено дълъг и повтарящ се този пост.Надявам се да ви даде необходимата информация за продуктите.Под таблицата са моите впечатления от кремовете,след почти два месеца редовна употреба.
Дневен хидратиращ крем против бръчки 35+.Съдържа масло от гроздово семе,витамин Е и UV филтри.
Нощен хидратиращ крем против бръчки 35+. Съдържа масло от гроздово семе,витамин Е и пантенол за интензивна хидратация през нощта.
Хидратиращ околоочен крем против бръчки 35+.Съдържа масло от гроздово семе и витамин Е.
Резултат:Видимо намалява бръчки и фините линии.Прави кожата мека и гладка.С UV защитава за предотвратяване появата на нови бръчки.
Резултат: Видимо намалява бръчки и фините линии.Стимулира процеса на обновяване на кожата през нощта. Прави кожата мека и гладка.
Резултат:Осигурява интензивна хидратация. Намалява линиите и бръчките около очите.Подходящ за зоната около очите.
Употреба:Нанася се сутрин на почистено лице с леки,масажни движения.Трябва да се избягва зоната около очите.
Употреба: Нанася се вечер на почистено лице с леки,масажни движения.
Употреба:Всеки ден с леки потупващи движения.
Количество:50мл.

Срок на годност след отваряне:12месеца

Цена:9,99лв
Количество:50мл.

Срок на годност след отваряне:12месеца

Цена:9,99лв
Количество:15мл.

Срок на годност след отваряне:12месеца

Цена:9,99лв
Състав:

 Състав:

 Състав:


Сами може да се досетите,че серията ми е допаднала доста,да не кажа по-силна дума.Мисля ,че си я купих под влияние на тв реклама и не съжалявам.На първо място ми харесва,че е предназначена точно за възрастовата група в която попадам и аз вече (35+),също така наличието на UV защита в дневният крем е не просто голям плюс,а направо задължително.Наистина много добре хидратират кожата ми,кожата ми изведнъж стана много суха и опъната,благодарение на тази серия,кожата определено се оправи.Сега е много по-хидратирана и свежа.Като текстура цялата серия е много лека,неомазнява излишно и разбира се голям плюс според мен е че попиват бързо(поне при мен).Няма неприятен мазен филм по кожата.Кремовете имат някакъв лек приятен аромат,който не се натрапва и не дразни,не мога да определя какъв е точно,но наистина е лек.За мен лично тази серия на Nivea  е сполучлива,хидратация има,относно бръчките и фините линии не мога да кажа дали действа.Определено появата на бръчки е неизбежна,но с правилна грижа всичко може да е красиво и приятно,щом се погледнем в огледалото.Знам ,че на пазара има голям избор от козметика в тази насока,много по-скъпа и малко по-евтина,но аз не съжалявам ,че вложих 30лв,за тази серия.Мисля ,че съм вложила добре парите си и производителят не ме е подвел.

Това беше от мен,ще се радвам да споделите каква козметика ползвате в борбата с бръчките и фините линии.Ако ви е харесал поста ми следвайте ме в социалните мрежи и споделете поста с приятели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар