5.06.2018 г.

Кибрит

Здравейте ,днес ще ви представя съдържанието на кутия,която лично за мен беше непозната досега.В интерес на истината си поръчах и още една,но за нея ще направя отделен пост.Тези от вас ,които следят блога и в Instagram,вече знаят какво става дума.Става дума за кутията Кибрит.

Случайно разбрах за тази кутия от профил на момиче в Instagram,което хареса мои снимки.Стана ми интересно и реших да разгледам сайта им и в крайна сметка поръчах,за да видя какво точно има в тази кутия.Кибрит е представена от създателите си,като първата тzематична лайфстайл кутия в България.Всеки месец според създателите изненадва с нова интригуваща тема.Това е според създателите,а моето мнение прочетете по-надолу.

Така изглежда кутията ,след като се отвори.Лично на мен ми хареса много,хартията не изглежда евтина,напротив,а лепенката с логото на кутията и надписът е много сладка.

Ето и съдържанието на самата кутия.Цялото съдържание с доставката ми струва 33,40лева.В интерес на истината за тези пари очаквах малко повече.Откровена съм с вас и си признавам,че очаквах повече  продукти вътре.Вафлите на Harmonica не съм ги опитвала досега,но съм ги виждала в търговската мрежа и имам представа колко струват долу-горе.Другият продукт който ми е познат е душ гелът на Wooden spoon,познат като марка и имам някаква представа колко струва.За кремът за крака на Genera мисля,че е около 5-6лв.,зависи от къде се купува.Относно шампоана от Шикакай,според опаковката е 100% био рецепта за гладка и копринена коса.Този шампоан струва около 5-6 лв,отново зависи от къде се купува.Чантата е за многократна употреба с дълги дръжки(може да се носи на рамо без проблем) и мотивиращ надпис,който виждате на снимката.Чаровен тефтер-скицник с гладка хартия(крафт),подсигурен с допълнителен конец,хартията изглежда някак стара.Може и да ви е смешно ,но очаквам,като го разлистя да ми замирише на много стара книга.Като цена видях,че върви към 8-9лв.

Ето още малко снимки.Това е душ гелът .

Сух шампоан Indus Valley 100г.Използвах го веднъж и беше повече от ужасно,а спазвах инструкциите от листовката.Няма да се откажа и ще пробвам пак,явно трябва да се добави още нещо освен течност.

Био кремът за крака на Genera 100мл.Не съм голям фен на този тип продукти и аз не знам защо,просто не ги използвам,този не е лош.Използвам почти седмица и не е зле.Повече ще споделя по-нататък,като натрупам повече впечатления.

За финал оставих стандартната листовка с описание на продуктите,които получавам.Тази е направена двустранно,в смисъл от едната страна описанието на продуктите,а от другата послание към получателя.Посланието започва с името на човека,който си е поръчал кутията и трябва да призная,че е много мил и приятен жест.

Това беше моят Кибрит,в сайта им има 3 версии на кутията-"за нея";"за него" (съдържанието на които може да се види предварително и са малко по-скъпи) и тази която аз си поръчах по-евтината за 33,40 с доставка до офис на куриерска фирма,която е изненада.Ако трябва да съм откровена,като човек който си е поръчвал и друга кутия преди(Good Box) сравнявам всичко с нея.Не крия,че има момент на разочарование в смисъл,че тази кутия е по-скъпа с 10лв. от другата,която съм поръчвала и очаквах с една идея повече продукти.Хареса ми,че получих пълноразмерни продукти,че има лично послание към този,който е поръчал,но очаквах повече.Всеки сам може да прецени дали му харесва тази кутия или не.Това беше моето откровено мнение.

Вашите коментари,може да оставите под поста.Не забравяйте да споделите с приятели,ако ви е харесал поста и да следвате блога в социалните мрежи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар